opinie

Opinie naszych klientów


Total Reviews: 65
ZESTAW: STÓŁ PROSTY + 4 KRZESŁA DIANA
ZESTAW: STÓŁ PROSTY + 4 KRZESŁA DIANA
21 lutego 2022
5

Bardzo ciekawe i solidne
stół prosty 4 krzesła diana - avatar stół prosty 4 krzesła diana
Narożnik Lupo Średni
Narożnik Lupo Średni
26 listopada 2021
5

Super narożnik w dobrej cenie, fajna opcja z dostawianą pufą, która może służyć zarówno jako przedłużenie krótszej części jak i podnóżek, sprawdza się również jako poszerzenie któregoś z boków. Przydatne dwa pojemniki na pościel, no i opcja spania. Ogólnie kanapa bardzo wygodna. Dostawa szybka, pomoc w wniesieniu, łatwy montaż. Polecam
Cris89r - avatar Cris89r
Kanapa Togo - Welur
Kanapa Togo - Welur
27 czerwca 2021
5

Bardzo dobry zakup.
Aga - avatar Aga
KANAPA FLORI Z BARKIEM, PODUSZKI W UŚMIECH
KANAPA FLORI Z BARKIEM, PODUSZKI W UŚMIECH
27 czerwca 2021
5

Jestem posiadaczką kanapy Flori od 2 tyg. Zamówiłam 20 cm dłuższą od standartowej długości i do tego poduszki nakładane bez uśmiechu. Jestem zachwycona kanapą. Jest twarda, wysoka 45 cm, wygodna, ma duży estetycznie wykończony pojemnik na pościel. Fajna sprawa z tym barkiem, idealne miejsce na pilota i poranna kawę .Mechanizm rozkładania nie sprawia trudności dwunastolatce, Polecam serdecznie wszysstkim niezdecydowanym !
Flori - avatar Flori
NAROŻNIK HERKULES
NAROŻNIK HERKULES
8 marca 2021
5

Witam, oj również zgadzam się z opinią. Kanapa SUPER!!! . Rodzice mają już parę lat i nic się nie dzieje . Sprawdza się w 100% !.
MARLENA - avatar MARLENA
Łoże Mediolan
Łoże Mediolan
3 marca 2021
5

+ Bardzo wygodne
+ Porządnie wykonane
+ Siłowniki i stelaż wysokiej jakości

- Słabo spasowane boki, w pojedynkę nie mas szans złożyć
Niksior - avatar Niksior
KANAPA NELI
KANAPA NELI
8 stycznia 2021
5

Moja kanapa ma już 6 lat, nic się z nią nie stało, nie ma wgnieceń, nie ma załamanych krawędzi, ani od siedzenia zapadniętej gąbki. 3 lata służyła do spania, bardzo wygodna, równa powierzchnia. Jedyny minus, że wybrałam w jasnym kolorze, chętni zmieniła bym obicie na ciemniejsz odcień szarości...
Mariola - avatar Mariola
FOTEL LAYLA
FOTEL LAYLA
29 grudnia 2020
5

Bardzo wygodny fotel!
Mariola - avatar Mariola
Narożnik Latina - duży
Narożnik Latina - duży
20 listopada 2020
5

Piękna, elegancka. Bardzo wygodna.
Kacper - avatar Kacper
Narożnik Latina - mały
Narożnik Latina - mały
29 sierpnia 2020
5

Bardzo fajny nowoczesny narożnik. U nas super sprawdza się regulowana część wzdłuż otomany, która gdy przychodzą goście służy za oparcie.
Emilia P. - avatar Emilia P.