opinie

Opinie naszych klientów


Total Reviews: 41
WAJNERT NAROŻNIK EVAN
WAJNERT NAROŻNIK EVAN
9 sierpnia 2018
5

Niedawno zamieszkał w naszym domu i wygląda bardzo dobrze, na plus wygodne wyprofilowane siedzisko, szkoda że nie ma drewnianych nóżek bo byłby idealny.
Marta - avatar Marta
WAJNERT NAROŻNIK SALSA
WAJNERT NAROŻNIK SALSA
6 sierpnia 2018
5

Długo szukałam takiej kanapy jak ta. Piękna i wygodna. W Agacie droższa o prawie 500 zł, u Wiśnika taniej i transport w cenie. Zdecydowanie polecam.
Julia - avatar Julia
MEBLOMAK® KANAPA ALATRI
MEBLOMAK® KANAPA ALATRI
23 lipca 2018
5

Zakupiłam taką kanapę dwa lata temu i do dzisiaj ciesze się jej bardzo dobrym stanem, wiadomo, że trzeba dbać o taki mebel ale wytrzymałość, funkcjonalność oraz wygląd to zasługa meblomaku. Poleciłam tę kanapę koleżance i poczułam potrzebę podzielenia się opinią 😉
Karolina - avatar Karolina
NAROŻNIK SALSA Z OPCJĄ LED
NAROŻNIK SALSA Z OPCJĄ LED
23 kwietnia 2018
5

Prosty, funkcjonalny narożnik. Ja zrezygnowałam z półki led. Dobry kontakt ze Sprzedawcą jak i z Panami z transportu. Polecam
Katarzyna Wrońska - avatar Katarzyna Wrońska
OLO
OLO
23 kwietnia 2018
4

Wygodny, miękki. Cena atrakcyjna
Jarosław P - avatar Jarosław P
KANAPA MELANIA
KANAPA MELANIA
23 kwietnia 2018
5

Bardzo stylowa kanapa, wygodna, komfortowa
Jola B - avatar Jola B
NAROŻNIK FIGARO
NAROŻNIK FIGARO
19 kwietnia 2018
5

Użytkujemy ten narożnik również jako łóżko do spania nic ale to kompletnie nic się nie dzieje. Polecamy! Dobry wybór.
Kasia - avatar Kasia
KANAPA ASPEN
KANAPA ASPEN
19 kwietnia 2018
5

Polecam! Po 2 latach użytkowania przez naszego synka wygląda jak nowa.
Ola - avatar Ola
MEBLOMAK® MARSALA
MEBLOMAK® MARSALA
26 marca 2018
5

Takie meble kupuje się na lata, warto zainwestować, poza tym w sklepie mają korzystne raty, my kupiliśmy i jesteśmy bardzo zadowoleni.
Łukasz - avatar Łukasz
MEBLOMAK® MARSALA
MEBLOMAK® MARSALA
25 marca 2018
4

Wygodna, nowoczesna kanapa narożna, cena jednak za wysoka jak dla mnie 🙁
Julitta P - avatar Julitta P
STÓŁ PROSTY + 4 KRZESŁA WYSOKIE
STÓŁ PROSTY + 4 KRZESŁA WYSOKIE
11 marca 2018
5

Stół w złożeniu zajmuje mało miejsca co w naszym przypadku miało duże znaczenie, po rozłożeniu staje się w pełni funkcjonalnym stołem rodzinnym. Polecamy, jakość OK, cena dobra no i nie martwimy się ślady po szklankach.
Tomek i Agnieszka - avatar Tomek i Agnieszka
FOTEL LAYLA
FOTEL LAYLA
14 lutego 2018
5

Byłam wczoraj w sklepie i widziałam.Piękny.Moje marzenie!
Natalia O - avatar Natalia O
FOTEL MELA
FOTEL MELA
19 stycznia 2018
5

Bardzo ładny fotel w dobrej cenie. Gorąco polecam
Arkadiusz XY - avatar Arkadiusz XY
KUBUŚ
KUBUŚ
17 stycznia 2018
4

Prosty, wygodny, łatwy w rozkładaniu tapczanik. Polecam
Grażyna Bilska - avatar Grażyna Bilska
FOTEL MELA
FOTEL MELA
17 stycznia 2018
5

Przewygodny do czytania książek. Spędzam w nim całe godziny. Zmieniłabym jedynie tkaninę obiciową, którą wybrałam w przypływie chwili.
Karolinka Karolinka - avatar Karolinka Karolinka
ŁÓŻKO AMBER
ŁÓŻKO AMBER
17 stycznia 2018
5

Dużym atutem jest to, że można dowolnie wybrać tkaninę obiciową. Ja wybrałam gładką szarą.
Do łóżka dobrałam materac sembella modulia multi. Bardzo wygodny. Twardość chyba 3.
Łóżko bardzo fajnie wygląda w naszej sypialni. Nie zamieniłabym na inne 🙂 Polecam łóżko jak i cały salon meblowy!
Paulina P - avatar Paulina P
LOFT
LOFT
17 stycznia 2018
5

Prosta forma. Duży pojemnik na pościel.
Jan Janek - avatar Jan Janek
KANAPA NELI
KANAPA NELI
17 stycznia 2018
5

Kupiłam do dużego pokoju. Śpię na niej od tygodnia.Kanapa jest szeroka jak łóżko sypialniane.Jestem zadowolona
Jola - avatar Jola
ZESTAW: STÓŁ OKRĄGŁY + 4 KRZESŁA K-19 MATERIAŁ
ZESTAW: STÓŁ OKRĄGŁY + 4 KRZESŁA K-19 MATERIAŁ
16 stycznia 2018
4

Długo szukałam okrągłego stołu, który rozkładałby się do 2 m. Dobry wybór.
Marzena - avatar Marzena
ZESTAW: STÓŁ PROSTY + 4 KRZESŁA DIANA
ZESTAW: STÓŁ PROSTY + 4 KRZESŁA DIANA
16 stycznia 2018
5

Bardzo stylowe krzesła! Mam takie dwa w sypialni i robią super klimat. Zamówiłam jedno z turkusowym a drugie z żółtym siedziskiem. Polecam
olka - avatar olka
NAROŻNIK FOCUS ZAMKNIĘTY
NAROŻNIK FOCUS ZAMKNIĘTY
27 grudnia 2017
5

Solidnie wykonany porządny narożnik, szkoda że nie można załączyć zdjęcia to pochwaliłabym się jak u mnie wyglada.
Rechcia - avatar Rechcia
NAROŻNIK VOYAGER ZAMKNIĘTY
NAROŻNIK VOYAGER ZAMKNIĘTY
27 grudnia 2017
5

Zakupiony 4 lata temu z tkaniną plamoodporną, jak dotąd spisuje się bardzo dobrze. Polecam meble wisnik
Monika - avatar Monika
KANAPA BELLA
KANAPA BELLA
27 grudnia 2017
4

Prosta i ładna
Piotr - avatar Piotr
NAROŻNIK MINI KOS NOWOŚĆ 2017
NAROŻNIK MINI KOS NOWOŚĆ 2017
26 listopada 2017
4

Polecam.
Agnieszka - avatar Agnieszka
ZESTAW: STÓŁ PROSTY  F80 + 4 KRZESŁA ALBINOS
ZESTAW: STÓŁ PROSTY F80 + 4 KRZESŁA ALBINOS
26 listopada 2017
5

Rewelacja, stół który ma wymiary po złożeniu 90 na 90 rozkłada się aż do 290 długosci, goście nie wierzą:)
Łukasz - avatar Łukasz
KANAPA CLOE Z PÓŁKĄ W BOKU
KANAPA CLOE Z PÓŁKĄ W BOKU
26 listopada 2017
5

Wersja z podświetleniem ledowym robi wrażenie. W sklepie zapewnieniano nas, że to kanapa na lata, na razie spokojnie wytrzymała 3 lata bez szwanku. Polecam
Julita - avatar Julita
NAROŻNIK TORINO
NAROŻNIK TORINO
26 listopada 2017
5

Bardzo ładny narożnik, super się sprawdza. Polecam. Ja wybrałam obicie z tkaniny plamoodpornej.
Małgosia - avatar Małgosia
MERCEDES BEZ BOKÓW
MERCEDES BEZ BOKÓW
9 listopada 2017
5

Polecam: wersalka wygodna, solidna, uniwersalny styl, wysokie oparcie pozwalające oprzeć głowę, duża powierzchnia spania. Łatwo rozłożyć, mechanizm nie sprawia żadnych problemów, (używam od 2,5 roku).
elka - avatar elka
VENTO
VENTO
19 października 2017
5

Polecam. Zmieniłam w łóżku wezgłowie na wyższe i wygląda cudnie:)
Agnieszka - avatar Agnieszka
KANAPA MELANIA
KANAPA MELANIA
17 października 2017
5

Piękna <3
Andżelika - avatar Andżelika
NAROŻNIK VEGAS
NAROŻNIK VEGAS
3 października 2017
5

Polecam! Plamoodporna wełna, mata kokosowa dla większego komfortu spania i modyfikacja wyglądu za niewielką dopłatą. Ceny niskie.
Agnieszka W - avatar Agnieszka W
DIAMENT
DIAMENT
4 września 2017
5

Mamy ten narożnik w domu od 3 tygodni w obiciu z eco-skóry, robi wrażenie na naszych gościach, na plus zdecydowanie fajny design, nowoczesny design i dodatkowa funkcja spania, na minus to, że do spania jest za twardy
Adam Z - avatar Adam Z
ASPEN
ASPEN
23 sierpnia 2017
4

Mam tą kanapę od roku, dobrze wykonany mebel.
Anna - avatar Anna
AMERYKANKA II HENIO BOKI KLOCEK
AMERYKANKA II HENIO BOKI KLOCEK
23 sierpnia 2017
5

Zamawialiśmy "Amerykankę" w większym wymiarze i ze zmienionymi bokami. Byliśmy w salonie dwa razy. Za pierwszym wypytaliśmy o możliwości konfiguracji i cenę, za drugim tylko wybór tkaniny, bo opcji jest... Dużo. Zamówienie zajęło 5 minut bo wiedzieliśmy co chcemy i jak ma to wyglądać. Termin oczekiwania 4 tygodni został dotrzymany i poinformowano telefonem w celu umówienia dostawy. Transport w umówionym przedziale godzinowym z wniesieniem. Mili kierowcy i ogarnięci bo woleli rozłożyć na 2 części zamiast przepychać przez drzwi. Kanapa bardzo solidnie wykonana. O wiele solidniej i ponad połowę taniej niż z sieciówek. Na minus jedynie to, żeby się dodzwonić to graniczy momentami z cudem. Zobaczymy jak się będzie sprawowała i jak (odpukać) wygląda obsługa pozakupowa
Marcin_G - avatar Marcin_G
KANAPA VIVA
KANAPA VIVA
14 marca 2017
5

Zgrabna kanapa, wygodna i dobrze wykonana. Polecam
Gość - avatar Gość
KANAPA PIKOWANA - DRUKOWANE WZORY - RÓŻE
KANAPA PIKOWANA - DRUKOWANE WZORY - RÓŻE
14 marca 2017
4

Moje ulubione poduszki ❤
Gość - avatar Gość
KANAPA TWISTER
KANAPA TWISTER
12 marca 2017
4

Kanapa OK.
Gość - avatar Gość
YAZGI - ALMITEX
YAZGI - ALMITEX
1 lutego 2017
5

Piękna tkanina
Polecam hurtownię ALMITEX
ROBERT - avatar ROBERT
TIVOLI
TIVOLI
1 lutego 2017
5

We wnętrzu prezentuje się nawet lepiej niż na wystawie
Gość - avatar Gość
NAROŻNIK MALTA - EKO CZARNA
NAROŻNIK MALTA - EKO CZARNA
12 stycznia 2017
5

porządny i bardzo trwały narożnik
Gość - avatar Gość
AMERYKANKA II BOKI Z BARKAMI
AMERYKANKA II BOKI Z BARKAMI
29 grudnia 2016
5

Zakupiłem tą amerykankę w zeszłym roku i do dziś prezentuje się bardzo dobrze polecam ten mebel jak i sklep. Dobry pomysł z wysuwanymi barkami, minus za to że nie są chłodzone 🙂
Klient - avatar Klient